Implant mamar anatomic – Avantaje si Dezavantaje

Operatie la nas – intrebari la prima consultatie
29 decembrie 2019
Mituri despre liposuctie
5 ianuarie 2020

Frumusetea unei femei este determinata si de formele pe care aceasta le are, iar felul in care o femeie arata isi pune amprenta asupra vietii ei. Atat felul in care este privita de catre altii cat si increderea in sine pe care o are depind de modul in care se simte in propriul ei corp. In cazul in care o femeie simte nevoie de sani mai mari are la dispozitie mai multe alegeri pentru a-si mari sanii.

Operatia pentru marirea sanilor presupune o alegere ce nu este extrem de usor de luat insa accentul pe felul in care sanii vor arata dupa operatie este foarte important. Exista implantul mamar traditional ce se bazeaza pe un tesut intr-o forma rotunda, forme ferme ce contureaza pieptul unei femei dupa operatia de marire a sanilor. Deseori aceste implanturi mamare traditionale ofera un look extraordinar insa nu complet natural. Forma naturala a sanilor nu este rotunda ci se aseamana mai mult cu “o picatura de apa sau forma de lacrima”.

Forma de “lacrima” este posibil de obtinut prin alegerea unui implant mamar anatomic, un implant deseori folosit in reconstructia mamara datorita efectului natural care se obtine in urma operatiei de marire a sanilor.

Implanturile de silicoane sunt deseori preferate de femei deoarece ofera acel look “afrodisiac” si tineresc insa pentru cei ce doresc sani mai mari, dar tot intr-o forma naturala in loc de implanturi de silicoane se poate opta pentru implanturi mamare anatomice.

Uite cateva avantaje: Infatisarea de silicon sau “falsa” a sanilor este deseori o problema pentru femei, in special pentru femeile ce doresc sa isi imbunatateasca infatisarea si nu sa o “plasticizeze”. Implanturile de mamar anatomice sunt o alegere de top pentru imaginea naturala ce il capata sanii dupa operatia de marire a sanilor.

Implanturile de mamar anatomice sunt o solutie perfecta ce se potriveste si se poate customiza in functie de nevoile si dorintele personale precum si de forma si infatisarea corpului. In aceasta customizare de implant mamar anatomic se poate alege si volumul de implant folosit precum si proportionarea implantului, in cazul in care doriti o forma mai mare in partea de sus a sanului sau mai mare in partea de jos, in acest fel avand control complet asupra formei sanului.

Aceste tipuri de implanturi, implanturile mamare isi pastreaza forma mai bine decat implanturile de silicoane clasice, reusind sa improsioneze prin mentinerea trasaturilor naturale chiar si in timpul alergatului sau exercitiului.

Dezavantaje: In momentul in care va asezati sau stati culcata implantul mamar anatomic isi va pastra in continuare forma de “lacrima”, in acest caz sanii nu se vor desface sau “curge” existand sansa ca in momentul in care stati culcata sa nu arate la fel de natural ca in restul pozitilor.

Implanturile mamare anatomice sunt pentru persoanele ce sunt mai mult interesate de forma sanilor decat de volumul mare al sanilor, exista posibilitatea de a va mari sanii cu implanturile mamare anatomice insa exista anumite limite pentru a pastra forma naturala de “lacrima” a sanilor. Este recomandat sa discutati cu un medic estetician pentru a va asigura ca implantul mamar anatomic este exact pentru nevoile dumneavoastra.

Tu ce fel de implat ai alege?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *