Interventii chirurgicale - Chirurgia sanului

Interventiile chirurgicale care vizeaza zona sanilor au ca rol imbunatatirea aspectului acestei zone si o definire armonioasa si estetica a sa. Un corp frumos, bine definit este un atuu in relatiile interpersonale pentru ca ofera incredere, siguranta de sine si confort.

Mai jos puteti vizualiza o lista cu procedurile chirurgicale pe care le efectuam in aceasta zona si ce anume presupun ele.

Augumentarea mamara

O interventie chirugicala menita sa dea o marime si o forma noua sanilor dumneavoastra, cu care sa va simtiti confortabil, dar care sa fie si in armonie cu corpul vostru.

Vezi detalii procedura

Ginecomastia

O procedura chirurgicala care se adreseaza barbatilor care doresc un piept bine definit, fara exces de grasime si frumos conturat.


Vezi detalii procedura

Reconstructie mamara cu lambou

O alta alternativa de refacere a zonei sanului, in urma unei masectomii. Vedeti mai multe detalii mai jos.


Vezi detalii procedura

Mamoplastie de reducere

O procedura pe care o recomandam persoanelor care doresc sani mai mici, mai fermi si mai usori, reducand astfel si discomfortul produs de greutatea acestora.

Vezi detalii procedura

Reconstructie mamara cu implant

Se recomanda in urma operatiilor de cancer de san si este o procedura care reda increderea in sine, ajutand in procesul de vindecare, pentru ca persoana in cauza sa se simta din nou ca inainte.

Vezi detalii procedura

Mastopexie

Ridicarea sanilor - cunoscuta si ca mastopexie - este o procedura chirurgicala menita sa schimbe forma sanilor. .

Vezi detalii procedura