CLINICA NOASTRA


Spitalul Humanitas a rezultat in urma unei stranse colaborari a unui grup de medici cu specialitati medicale diverse: chirurgie generală, oncologie, obstetrică-ginecologie, urologie, chirurgie plastică reconstructivă şi estetică, dermatologie, endocrinologe, neurologie, anestezie și terapie intensivă.

Pe langa serviciile medicale diverse care le ofera pacientilor, Spitalul Humanitas pune la dispozitia acestora dotari medicale de ultima generatie, astfel incat, experienta lor medicala sa fie sigura, confortabila si cu rezultate pozitive.

Spitalizare

Conditii de spitalizare modern la standarde europene

Garda 24H

Supravegherea permanenta a pacientilor de cadre medicale cu calificare in Anestezie si Terapie Intensiva

Catering personalizat

Meniu personalizat, care tine cont de preferintele, nevoile sau restrictiile medicale ale fiecarui pacient

Conditii hoteliere

Rezerve dotate cu toate facilitatile necesare pentru a oferi un maxim de confort pe parcursul sederii pacientilor.
Fiindca ne dorim sa ne tratam pacientii in conditii de maxima siguranta si confort, am dotat spitalul cu aparatura medicala de ultima generatie, produsa de lideri de top pe piata mondiala. Pentru desfasurarea interventiilor chirurgicale, blocul operator dispune de 2 sali de operatie, la care se adauga un compartiment de anestezie si terapie intensiva, destinat monitorizarii si sustinerii functiilor vitale ale pacientilor.

Alaturi de tratarea pacientilor in conditii optime si de inalta calitate, un alt aspect asupra caruia ne-am concentrat a fost ingrijirea si vindecarea acestora in cele mai bune conditii. De aceea am acordat o atentie deosebita si conditiilor de cazare. Pentru a respecta intimitatea pacientilor nostri, rezervele spitalului sunt dotate cu 2 paturi, fiecare dispunand de: grup sanitar propriu, televisor LCD, internes wireless, sistem de climatizare, paturi confortabile cu optiuni multiple, sistem de chemare a personalului medical si catering personalizat.
    • Siguranta100%
    • Confort100%
    • Calitate100%