Cunoaste-l pe Dr. Maximilian Muntean

Dr. Maximilian Muntean

Dr. Maximilian Muntean este absolvent a Facultatii de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca si medic Primar in Chirurgie Plastica, Chirurgie Estetica si Microchirurgie Reconstructiva.

Experienta sa este atestata de colaborarile actuale cu Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj-Napoca, ca si Medic Primar Chirurgie Plastică, Chirugie Estetică și Microchirugie Reconstructivă si cu UMF „Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca, in calitate de Asistent Universitar. La acestea se adauga si colaborarile din perioada rezidentiatului cu Instituto Clinico Humanitas din Milano si St. Francis Hospital, Indiana, SUA.

Dincolo de colaborarile cu institutii medicale prestigioase din Cluj-Napoca si din strainatate, Dr. Maximilian acorda o atentie deosebita si activitatii stiintifice si de cercetare, concretizata in publicatii in reviste de specialitate.

Mediul de dezvoltare profesionala al Dr. Maximilian Muntean ii permite acestuia sa trateze pacientii sai cu responsabilitate, implicare si profesionalism. Atentia pentru detalii, rabdarea, meticulozitatea, dedicarea sunt cateva dintre calitatile care-l recomanda si pentru care a fost apreciat de catre pacienti. Munca sa este dovada clara a calitatilor sale de chirurg si de artist in acelasi timp, care reuseste sa redea pacientilor sai un aspect natural, armonios si echilibrat.

Membru activ in urmatoare institutii:

UMF „Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca
Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj-Napoca
Spitalul Humanitas Cluj-Napoca


CONTACT

Mobil:+4 0722 704 401
Tel/Fax:+4 0364 105 686
E-mail: contact@drmaximilian.ro

Ne gasiti la urmatoarea adresa:
Spitalul Humanitas
Str. Frunzisului, nr. 75, etaj 2
Cluj-Napoca