Lifting coapse

Pierderea in greutate si imbatranirea pot crea exces de piele in zona interioara a coapsei. Exercitiile fizice deseori nu pot elimina excesul de piele. Un lifting medial al coapsei indeparteaza excesul de piele si ridica pielea ramasa pentru a crea contururi netede ale picioarelor in zona interna si un aspect mai atractiv al picioarelor. Liposuctia poate fi, de asemenea, de ajutor pentru a reduce volumul de grasime din interiorul coapsei.

Potentialii candidati ar trebui sa discute cu chirurgul beneficiile fiecarei proceduri si riscurile asociate de a le face pe amandoua in acelasi timp.

La ce sa va asteptati dupa interventia de lifting coapse?

Se face o incizie in regiunea inghinala a cutelor ce se extind inapoi spre pliul dintre fese. Incizia poate fi, de asemenea, facuta vertical de la perineu la genunchi in cazul in care a existat o pierdere semnificativa a greutatii corporale. Excesul de piele este indepartat si incizia si cicatricea este ascunsa in zona inghinala. Din cauza frecarii ce apare in timpul mersului sau a altor activitati similare, vindecarea coapsei poate dura mai mult timp. Nu este neobisnuit ca suturile sa se separe si sa fie nevoie sa fie refacute.

Riscuri ale procedurii de lifting coapse

Riscurile asociate cu aceasta interventie includ, dar nu se limiteaza la:

  • Furnicaturi ale coapsei interioare (de obicei temporare);
  • Complicatii in vindecare;
  • Vindecare prelungita;
  • Infectie;
  • Cheaguri de sange, desi mai putin frecvente, sunt mult mai probabil sa apara la persoanele care au diabet zaharat sau care fumeaza.

Pielea poate sa se deformeze daca se pierde din greutate dupa aceea.

Rezultatele interventiei de lifting al coapselor

Daca mentineti un stil de viata sanatos si faceti sport regulat, rezultatele procedurii de lifting coapse poate fi de lunga durata.

Contactati-ne pentru detalii si pret lifting coapse

 

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.