Interventii chirurgicale - Chirurgia fetei

Cu totii ne dorim trasaturi perfecte, simetrice si frumos definite. Insa, odata cu trecerea timpului, sunt necesare diverse interventii pentru imbunatatirea aspectului si pentru stoparea procesului de imbatranire. Unele dintre acestea interventii, cum este si cazul rinoplastiei, pe langa corectarea diverselor impefectiuni, imbunatateste starea de sanatate. Mai jos gasiti o lista cu principalele procedee chirurgicale pe care le efectuam in regiunea faciala.

Rinoplastie / septoplastie

Marimea si forma nasului joaca un rol extrem de important in conturarea trasaturilor fetei. Chirurgia plastica moderna reuseste sa creeze un aspect mai echilibrat si armonios al fetei schimband conturul si marimea nasului dumneavoastra.

Vezi detalii procedura

Blefaroplastia

Daca va doriti sa va imbunatatiti aspectul regiunii perioculare, si sa aveti ochii tineri, atunci blefaroplastia este procedura pe care o realizam cu succes in clinica noastra si pe care v-o recomandam cu incredere. Cititi mai jos despre implicatiile acestei proceduri.

Vezi detalii procedura

Otoplastia

O procedura care repara asimetriile vizibile la nivelul urechilor si care le cosmetizeaza intr-un mod cat se poate de natural.

Vezi detalii procedura

Lifting facial

Genetica, mediul si obiceiurile fiecaruia, influenteaza modul in care pielea noastra imbatraneste. Pentru a scapa de aceste semne de imbatranire noi va propunem liftingul facial: o procedura care va va reintineri pielea intr-un mod natural!

Vezi detalii procedura


Lifting sprancene

Transformarile naturale pe care fata noastra le suporta nu sunt intotdeauna cele dorite. Pentru un aspect mai relaxat si mai proaspat va recomandam liftingul de sprancene.

Vezi detalii procedura


Lifting facial cu fire de suspensie

Cunoscut si ca liftingul de weekend, aceasta este o interventie non-chirugicala care va scapa de ridurile nedorite.

Vezi detalii procedura