Lifting facial cu fire de suspensie

Liftingul cu fire de suspensie este o alternativa sigura si convenabila la liftingul traditional. Fiind o metoda mai putin invaziva, aceasta reduce mai rapid zonele cazute din obraji, barbie si gat si implica riscuri mai scazute decat in cazul metodei traditionale.

In cazul acestei metode se folosesc fire speciale pentru a sustine discret pielea si tesutul facial repozitionat dupa operatie. In cazul unui lifting de contur cu fire, se folosesc fire speciale pentru a minimiza si mai mult urmele oricarei interventii chirurgicale.

Ce este liftingul facial cu fire de suspensie?

O astfel de metoda este alternativa minim invaziva a liftingul facial, si este recomandata persoanelor la care apar primele semne de imbatranire, precum piele cazuta la nivelul fetei.

Aceasta metoda se poate realiza in 1-2 ore, de multe ori fara sa fie nevoie de anestezie. In timpul acestei interventii chirurgul estetician introduce firele de suspensie prin niste incizii mici, realizate in zonele cu probleme. Aceste fire se ataseaza tesuturilor subcutanate ale fetei si apoi ele sunt trase  pentru a ridica si a intinde pielea. Aproape instant, zonele tratate  vor fi ridicate usor, aspectul cazut al pielii fiind eliminat si oferind un aspect ferm.

Pentru ca in timpul acestei proceduri pacientii sunt constienti, acestia pot aproba aspectul liftingului lor, in timp ce chirurgul estetician lucreaza.

Liftingul de contur cu fire de suspensie

Acesta este un tip de lifting care foloseste fire de suspensie unice, de contur. Realizate din polipropilena, acestea nu se absorb in tesut si sunt ghidate de-a lungul liniilor de contur stabilite anterior, scopul lor fiind de a oferi precizie. Introduse prin incizii mici la nivelul liniei parului acestea intind si ridica tesuturile faciale cazute oferind un aspect tanar si proaspat pacientului. 

Candidatii la lifting cu fire resorbabile

Candidatii ideali sunt persoanele intre 30 – 60 de ani, care au un tonus al pielii relativ bun. Majoritatea incep sa experimenteze aspectul cazut al pielii in zona gatului si fetei, dar nu au zone cu exces de piele cazuta sau in care pielea este excesiv de lasata, care ar necesita o interventie chirurgicala mult mai riguroasa. Daca semnele de imbatranire sunt minime, liftingul facial cu fire de suspensie poate fi o metoda cosmetica adecvata, mai potrivita decat liftingul facial traditional, care prezinta numeroase riscuri si efecte secundare vizibile.

Rezultatele liftingului facial cu fire resorbabile

Dupa vindecarea tesutului din zona fruntii, se pot observa rezultatele liftingului facial cu fire de suspensie, rezultate care pot fi permanente exceptand imbatranirea naturala a tenului odata cu varsta.

Contactati-ne pentru detalii si pret lifting cu fire de suspensie

 

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.