Anunț de presă privind deschiderea proiectului S.C. NIPNTUCK S.R.L.-D

chirurgie estetica
Chirurgia estetica – un factor important pentru increderea in tine
9 iulie 2020
Anunț privind progresul proiectului S.C. NIPNTUCK S.R.L.-D
10 noiembrie 2020

S.C. NIPNTUCK S.R.L.-D. cu sediul în Municipiul Cluj-Napoca, România, Str. Trifoiului nr. 14 C, judetul Cluj, cod postal 400478, derulează, începând cu data d 29.06.2020 proiectul „Servicii chirurgicale inovative ghidate imagistic prin metode de vizualizare tisulara intraoperatorie”, COD MYSMIS 109466, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Cercetării și Inovării în calitate de Organism Intermediar (OI), pentru Programul Operaţional Competitivitate (POC).

Valoarea totală a proiectului este de 948,390.64 lei, din care valoarea finanțării nerambursabile este de 833,495.08 lei.

Locatia de implementare este situata in Municipiu Cluj Napoca, Strada Frunzisului, Nr. 75, Judetul Cluj (Spital Humanitas).

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea de servicii inovative in domeniul chirurgiei plastice si a microchirurgiei reconstructive bazate pe rezultate ale cercetarii stiintifice.

Rezultate asteptate

  1. Crearea a 5 servicii noi, inovative bazate pe rezultate de cercetare în domeniul chirurgiei plastice, microchirurgiei reconstructive si chirurgiei generale, astfel:

SI 1 – Evaluarea perfuziei prin ICGA în timpul mastectomiei radicale

SI 2 – Cartografierea preoperatorie a perforantelor cu DIRT

SI 3 – ICGA pentru evaluarea perfuziei tisulare la pacienþii cu reconstructie mamara

SI 4 – Identificarea intraoperatorie a glandelor paratiroide

SI 5 – Identificarea adenoamelor paratiroidiene intraoperator

  1. Crearea a 2 locuri de munca – 1 loc de munca cercetare / 1 loc de munca dezvoltare si implementare servicii inovative
  2. Realizarea unei investii de 948,390.64 RON în dezvoltarea de servicii de top în domeniul chirurgiei plastice, microchirurgiei reconstructive si chirurgiei generale

Durata de implementare a proiectului este de 18 luni începând cu data de 29 iunie 2020.

Proiect co-finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020

Date de contact:

Mai multe detalii despre implementarea acestui proiect puteţi obţine de la sediul social al NIPNTUCK SRL-D din Municipiul Cluj-Napoca, România, Str. Trifoiului nr. 14 C, judetul Cluj, cod postal 400478, persoană de contact MUNTEAN MAXIMILIAN VLAD, Administrator, prin telefon la 0729933074 sau prin e-mail la maximilian.muntean@gmail.com.

Maximilian Muntean
Maximilian Muntean
Dr. Maximilian Muntean este absolvent a Facultatii de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca si medic Primar in Chirurgie Plastica, Chirurgie Estetica si Microchirurgie Reconstructiva.

Comments are closed.

gdpr-image
Utilizarea acestui site presupune acceptarea termenelor si conditilor, regulilor de preluare a datelor cu caracter cofidential si a politicii de utilizare cookies.
Informatii suplimentare