De ce apeleaza femeile la implanturi mamare

Lucruri de stiut inainte de Rinoplastie
29 octombrie 2019
De ce sa alegi liposuctia
11 noiembrie 2019

Orice femeie simte nevoia sa fie admirata si complimentata, sa fie observata, iar eforturile pe care aceasta le depinde pentru a arata de nota 10 trebuie apreciate de cei din jur. Indiferent de varsta o femeie trebuie sa aiba grija de ea si de corpul ei. In multe cazuri persoanele din categoria sexului frumos apeleaza la ajutorul medicilor punand accent pe forma si marimea sanilor. 

Adevarul gol golut este ca partea din fata a oricarei persoane reprezinta atat cartea de vizita cat si partea pe care ne focusam cel mai mult pentru ca o vedem noi insine oglinda si este si partea pe care o aratam celorlalti cel mai mult. Modul in care o femeie isi vede propriul corp reflecta atat actiunile cat si gandirea acesteia. Multe femei au si tendinta sa isi compare corpul cu a altor persoane, perceptia fiind ca multe femei avand sanii mari par mai increzatoare. 

Operatia de augmentare sani (marirea sanilor) cu implanturi mamare ajuta atat la stima de sine cat si la modul in care se prezinta si arata o femeie. O femeie ce are incredere in ea are incredere in propriile idei si are incredere in propriile puteri, findu-i mai usor sa duca la capat proiectele personale. Alegerea de a iti ajusta marimea sanilor trebuie sa provina din propria vointa si dorinta in primul rand de a schimba perceptia sinelui si perceptia altora dupa. 

Aceste implanturi mamare au pret ce poate diferi de la specialist la specialist insa majoritatea femeilor se declara multumite de pretul implanturilor de silicon. Printre femeile care opteaza pentru augmentarea mamara se numara si femeile care tocmai au trecut printr-o nastere, sanii acestor femei miscorandu-se, deseori chiar si lasandu-se. 

Sunt femei care nu au fost inzestrate de mama natura cu o marime a sanilor potrivita pentru perspectiva in care se vad ele insasi si opteaza pentru o marire sani cu scopul de a-si schimba aceasta perspectiva. Tot legat de mama natura, unele femei au probleme in ceea ce priveste dimensiunea unui mamar fata de altul. In ajutorul acestor femei, medicii vin cu silicoane de marimi si preturi diferite, femeile avand sansa sa puna mana pe aceste silicoane pentru a le testa textura. 

Un alt motiv pentru care femeile apeleaza la implanturi mamare si pun atat de mult pret in a arata cat mai bine tine de aspiratia spre perfectiune reprezentata de Aphrodita, aceste femei isi doresc sa arate extraordinar atat imbracate cat si dezbracate. Studiile arata ca majoritatea femeilor se axeaza in principal pe felul in care sanii lor arata, deseori acestea optand pentru imbracaminte si lenjerie care sa le avantajeze forma si marimea sanilor. 

Precum zeita greaca a frumusetii Aphrodita, acestea isi doresc formele perfecte care le vor permite sa fie complet dezinhibate si fara orice griji. Formele perfecte fara o operatie de ajustare sunt greu de obtinut, multe femei dorind sa le obtina cat mai usor. 

Pe langa dorinta oricarei femei de a arata perfect si a avea formele perfecte, implanturile de silicoane sunt alese si de catre femeile care au trecut prin operatie de mastectomie (fie la un san sau ambii sani). Dupa aceasta operatie majoritatea femeilor opteaza pentru operatia de marire a sanilor cu silicon pentru a-si recapata formele avute inainte de mastectomie prin reconstructie mamara cu implant mamar si a-si reface complet viata. 

Studiile arata ca si trecerea timpului afecteaza fermitatea sanilor, dupa o perioada aglomerata din viata unei femei, nastere, alaptare, munca, cresterea copiilor sau alte activitati deprinse de catre o femeie, forma sanilor isi pierde din sustinere, acestia lasandu-se in jos. Multe femei doresc sa isi recapete forma tinereasca a sanilor deoarece sanii fac parte din felul in care se simt cu adevarat o femeie. Studiile arata ca multe femei sunt in cautare de preturi pentru operatia de implant cu silicoane dupa varsta de 25 de ani. 

Din fericire exista solutii pentru toate aceste grupuri de femei. Sanii lasati sau inegali sunt combatuti de operatia de marire a sanilor imbinata cu o operatie de mastopexie (ridicare sani), aceaste operatii prin intermediul unor silicoane ofera sustenabilitate si ajuta fiecare femeie sa isi pastreze forma si fermitatea sanilor. Indiferent de motivul pentru operatia de marire a sanilor, acestia sunt alesi cu grija de femei pentru a avea o forma si o fermitate precum sanii reali. Toate aceste grupuri de femei o fac pentru ele insasi, pentru increderea de sine si pentru a fi cat mai prezentabile in fata partenerului, prietenilor, familiei si in cadrul locului de munca.

Maximilian Muntean
Maximilian Muntean
Dr. Maximilian Muntean este absolvent a Facultatii de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca si medic Primar in Chirurgie Plastica, Chirurgie Estetica si Microchirurgie Reconstructiva.

Comments are closed.

gdpr-image
Utilizarea acestui site presupune acceptarea termenelor si conditilor, regulilor de preluare a datelor cu caracter cofidential si a politicii de utilizare cookies.
Informatii suplimentare