La ce sa fim atenti cand analizam imaginile Inainte si dupa marire sani

Raspunsuri la intrebari legate de labioplastie
1 martie 2020
Cum sa mentii rezultatul unui lifting facial sau lifting gat pentru mai mult timp
3 martie 2020

Experienta unui om este un lucru foarte valoros, acest lucru este in special adevarat in cazul unor medici care realizeaza operatii sau proceduri ce schimba infatisarea unui om si il ajuta sa ajunga la felul in care isi doreste cu adevarat. 

In momentul in care o persoana doreste sau decide sa isi realizeze o operatie de marire de sani, de implant mamar este foarte important sa se documenteze corespunzator. Din fericire exista o sumedenie de informatii despre ceea ce presupune o astfel de operatie de marire de sani, despre ce tip de implat sa aleaga, despre felul in care o sa ii arate sanii.

Ceea ce nu foarte multa lume stie este ca exeprienta medicului ce va realiza implantul mamar este foarte importanta, aceasta experienta practic demonstreaza ca dumneavoastra veti obtine rezultatele dorite fara nici un fel de probleme. Pozele de tip inainte si dupa operatie sunt cele care arata exact cum a reusit medicul chirurg sa indeplineasca dorintele fiecarei femei cand vine vorba de marirea de sani. Aceste poze trebuie sa fie un factor major atunci cand alegeti medicul chirurg, iar daca la un moment dat considerati ca nu vi se potriveste acel medic de chirurgie plastica puteti apela la un alt medic, recomandat ar fi sa repetati procesul de vizualizare de poze. 

La ce sa va uitati atunci cand vi se arata poze cu sanii inainte si dupa operatia, implantul mamar?

In primul rand simetria sanilor este foarte imporanta, acest lucru este printre primele motive pentru care o femeie isi doreste sa isi mareasca sanii, pentru a ii avea simetrici. Acest lucru demonstreaza maiestria medicului chirurg in alegerea implantului potrivit si a marimii acesteia pentru a regla diferenta de marime dintre cei 2 sani. 

Daca observati la pozele de dinainte asimetria trebuie sa fiti atente, daca s-a rezolvat problema la operatia de dupa marire de sani, de asemenea marimea sfarcurilor este un astfel de indicator, totodata daca nu a fost cazul de asimetrie anterior, s-a pastrat simetria dupa operatia de marire a sanilor? Nu trebuie sa fie complet identici cei 2 sani, dar trebuie ca medicul chirurg sa creze o balanta intre cei 2 sani, astfel incat sa nu existe diferente exagerat de mari intre cei 2 sani.

Alt factor indicator il reprezinta urmele de operatie, taieturile sau cusaturile ce pot aparea in urma operatiilor. Inainte de operatie medicul chirurg va va recomanda diferite tipuri de taieturi dintre care va trebui sa alegeti. Una dintre alegeri este cea transaxiliara – taieturi ce se realizeaza in jurul cutelor naturale ale subratelor. Un alt tip de taietura poate fi periareorala – in jurul areolei, pielea intunecata din jurul sfarcului si un alt tip inframamara care se realizeaza in incretiturile dintre san si cutia toracica. 

Pozele de dinainte si dupa operatie ar trebui sa arate indemanarea medicului chirurg atat in materie de decizie a celui mai bun tip de taietura dar si succesul in materie de operatie. Pozele de dupa operatia de marire sani ar trebui sa dezvaluie urme cat mai putine si cat mai mici posibile (acest lucru difera insa si de tipul de operatie realizat). 

Un alt factor – Marimea implantului

In cazul interventiei de marire sani fiecare dintre paciente are dreptul sa isi aleaga ce marime de implant doreste insa trebuie sa luati in cosinderare faptul ca un implant prea mare poate duce la efecte nedorite. 

Daca pacientul a ales sa isi mareasca sanii mult prea mult acest lucru va fi extrem de vizibil, in acel fel persoana trecand de la sani prea mici la prea mari poate obtine un look ce nu este natural. 

Totodata exista sansa ca acea persoana sa dezvolte dureri de spate. Este important ca medicul chirurg sa intervina cu cateva precautii in cazul in care cineva isi doreste implanturi mamare foarte mari insa pana la urma ramane la latitudinea clientei. 

Acest lucru va putea fi vizibil in pozele de inainte si dupa implantul mamar, iar in momentul in care vedeti o diferente extrem de mare puteti sa adresati intrebari referitoare la procesul de alegere a marimi implantului pentru a intelege exact metoda adoptata de catre medicul chirurg. 

Tipurile de corp diferite sunt un alt factor dupa care va puteti orienta in pozele de dinainte si dupa operatia de marire a sanilor, cand vine vorba despre expertiza medicului chirurg ales. In poze se poate observa exact cu ce fel de tipuri de corp a lucrat medicul chirurg, acest lucru ii ofera medicului cunostinte despre ce s-ar potrivii mai mult in cazul fiecarei femei. 

Tu la ce fel de detalii te uiti cand vine vorba despre pozele de dinainte si dupa implant? Ai luat in considerare acesti factori mentionati mai sus? 

Maximilian Muntean
Maximilian Muntean
Dr. Maximilian Muntean este absolvent a Facultatii de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca si medic Primar in Chirurgie Plastica, Chirurgie Estetica si Microchirurgie Reconstructiva.

Comments are closed.

gdpr-image
Utilizarea acestui site presupune acceptarea termenelor si conditilor, regulilor de preluare a datelor cu caracter cofidential si a politicii de utilizare cookies.
Informatii suplimentare