Rejuvenarea vaginală – între aspectul fizic și cel funcțional

Lipoaspirația cu laser: procedură și beneficii
26 noiembrie 2018
Tehnicile minim invazive în chirurgia estetică- un nou standard!
2 decembrie 2018

Chirurgia genitală nu mai este de mult un subiect tabu. Tot mai multe doamne și domnișoare apelează la tehnici de corectare ale imperfecțiunilor în zona intimă, atât din motive estetice, cât și funcționale.

Rejuvenarea vaginală este o procedura care combină vaginoplastia (îngustarea vaginului) și labioplastia (reducerea dimensiunilor labiilor), pentru a întări pereții interiori ai vaginului și pentru a îmbunătăți aspectul exterior al zonei intime. Intervenția se realizează cu ajutorul laserului prin care se elimina cu precizie țesutul în surplus.

În cazul vaginoplastiei inciziile se fac pe pereții din interiorul vaginului, iar pentru labioplastie, inciziile se facla nivelul labiilor mici sau mari astfel încât țesutul în exces să poată fi eliminat. Este important de menționat că este o intervenție minim invazivă, care nu doare, iar recuperarea este rapidă. Repaosul la pat este recomandat doar pentru o zi, dar în schimb este extrem de important să se respecte indicațiile doctorului privind recuperarea acasă.

Cine apelează la rejuvenarea vaginală?

Rejuvenarea vaginală este o soluție eficientă în cazul femeilor care, în urmă unei nașteri naturale sau a unei scăderi drastice în greutate, observă o deteriorare a aspectului zonei intime. De asemenea, dacă conturul structurilor vaginale s-a modificat și are aspect lax, fie datorită vârstei sau altor factori, trebuie să știi că rejuvenarea vaginală reprezintă o soluție potrivită.

Beneficii rejuvenarea vaginală

Un studiu efectuat în rândul femeilor din Spania care au încercat procedura de rejuvenare vaginală, arată că:
• 81% dintre femei au remarcat îmbunătățirea vieții sexuale
• 94% dintre femei s-au declarat mulțumite de aspectul zonei
• 94% dintre femei ar recomandă procedura

Din punct de vedere estetic

Rejuvenarea vaginală are efectele unei mașinării a timpului, în sensul că oferă un aspect îmbunătățit, iar vaginul și mușchii înconjurători vor deveni la fel de încordați că în adolescență. Aspectul fizic nu trebuie să fie privit că un subiect superficial. Este important să te simți bine cu corpul tău, să ai încredere în aspectul tău fizic, iar rejuvenarea vaginală este o soluție care poate rezolva aceste probleme.

Din punct de vedere funcțional

Rejuvenarea vaginală rezolva problema disconfortului în timpul actului sexual. Foarte multe femei se confruntă cu disconfort sau durere în timpul actului sexual, atunci când se plimbă cu bicicleta sau când călăresc, datorită aspectului zonei intime. Așadar, rejuvenarea vaginală are beneficii de ordin funcțional, oferind o stare de confort și de asemenea poate rezolva și problema incontinenței urinare.

Mai trebuie să știi că rezultatele sunt permanente! Așadar, o singură intervenție rezolvă permanent o problemă cu care multe femei se confruntă în secret, din cauza temerilor și a jenei legată de subiect. Dar trecând peste aceste temeri și apelând la intervenție, calitatea vieții este mult îmbunătățită.

Așadar, pentru un aspect îmbunătățit al zonei intime și pentru îmbunătățirea vieții sexuale, rejuvenarea vaginală este soluția perfectă.

Contactează-ne pentru o programare la numărul de telefon 0722 704 401 pentru a află toate detaliile!

Maximilian Muntean
Maximilian Muntean
Dr. Maximilian Muntean este absolvent a Facultatii de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca si medic Primar in Chirurgie Plastica, Chirurgie Estetica si Microchirurgie Reconstructiva.

Comments are closed.

gdpr-image
Utilizarea acestui site presupune acceptarea termenelor si conditilor, regulilor de preluare a datelor cu caracter cofidential si a politicii de utilizare cookies.
Informatii suplimentare