Ce tip de implant mamar sa aleg

5 Mituri despre Rinoplastie
21 octombrie 2019
Lucruri de stiut inainte de Rinoplastie
29 octombrie 2019

Decizia de alege marirea sanilor si a apela la mana medicilor pentru a ajunge la formele dorite trebuie sa fie in primul si in primul rand foarte informata. Sanii sunt o parte a corpului ce defineste felul in care arata si este perceputa o femeie de catre cei din jur. Nu trebuie sa recurgi la astfel de operatie de augmentare sani decat daca esti complet pregatita pentru o marire a sanilor si intelegi exact de ceea ce ai tu si corpul tau nevoie. Prima operatie realizata in 1962 a fost realizata printr-un experiment cu scopul de a augmenta si accentua sanii unei femei. 

Primul implant realizat a rezistat foarte mult, persoana ce a fost operata nemaiavand nevoie de un alt implant. Desigur, de atunci au aparut fel si fel de metode de marire a sanilor si fel de fel de preturi la implantele mamare atat cu silicon cat si cu tesut propriu. Este extrem de necesar sa cunosti cat mai multe informatii despre implanturile mamare si despre ce fel de implant ti se potriveste. 

Indiferent daca doresti doar sa dai forma sanilor sau doresti sa optezi pentru o marire radicala a sanilor trebuie sa intelegi diferenta dintre implanturi. Majoritatea persoanelor apeleaza la informatii despre implanturile de silicoane si la pretul silicoanelor. Implantul mamar cu silicon trebuie sa se potriveasca din mai multe motive cu corpul tau. 

La intalnirea cu un chirurg specialist in implantul mamar acesta trebuie sa iti explice diferitele implanturi si avantajele lor. Silicoanele se masoara in mililitrii si variaza de la 100 la 1000 de mililitri si depinde de ce ai exact nevoie. Marimea cupei este relevanta atunci cand luati in calcul o operatie de augmentare mamara, dar la fel este si forma. Forma rotunda a sanilor este foarte populara la implantul de silicoane, insa sunt si femei care apeleaza la forma naturala a sanilor de para sau picatura. 

A trece de la o cupa mica la o cupa mare trebuie foarte mult gandita si nu doar pentru ca va exista o diferenta mare in felul in care arati ci si datorita faptului ca te vei simtii diferit. Greutatea sanilor cauzeaza deseori dureri de spate la femeile cu sanii mari, dar daca iti doresti silicoane mari trebuie sa vorbesti cu medicul chirurg care te va sfatui daca ti se potriveste o schimbare atat de mare. 

Implantul mamar si calitatea siliconului depinde foarte mult de felul in care se simte acesta in mana. Motivul pentru care s-a creat siliconul si se foloseste este pentru ca materialul de la baza implanturilor de silicoane este natural si se aseamana cu pielea si textura umana. Trebuie sa simti siliconul in mana pentru a fi sigura ca faci alegerea corecta atat din punct de vedere al implantului cat si a medicului specialist. 

Preturile pentru implanturile mamare difera si in functie de materialul ales, iar pe langa silicon mai exista si serul fiziologic, adica o solutie salina ce se poate folosii la marirea sanilor. Si in acest caz felul in care se simte aceasta solutie este la fel de importanta. Medicul iti va oferii mai multe marimi si forme pentru a putea decide felul in care doresti sa arate sanii tai dupa augmentarea mamara. Trebuie sa stii ca implanturile care au si ser fiziologic se introduc fara acesta in corp, urmand ca dupa operatie medicul sa introduca aceasta solutie salina in gramajul potrivit, corespunzator marimii dorite a sanilor. 

Pe langa aceste 2 tipuri de implanturi mamare mai exista si alta solutie pentru marirea sanilor: poti sa folosesti grasimea naturala, chiar grasimea proprie. In cazul in care ai o parte a corpului unde ai dori sa reduci putin grasimea acum ai sansa. Poti sa refolosesti grasimea adunata intr-o zona nedorita si sa o adaugi sanilor.

In cazul acesta exista alte proceduri ce trebuie urmate, insa daca ai nevoie de o marire a sanilor complet naturala si care te scapa si de alte probleme poti apela la o astfel de metoda. 

Nu este o decizie usor de luat, insa sfatul medicului specialist trebuie luat in considerare, de asemenea daca nu esti suficient de increzatoare in opinia medicului sau suficient de multumita de ce pret are acel implant mamar oferit, ai sansa sa cauti alt medic si alta clinica pentru a gasi implant silicoane la cel mai bun pret.

Maximilian Muntean
Maximilian Muntean
Dr. Maximilian Muntean este absolvent a Facultatii de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca si medic Primar in Chirurgie Plastica, Chirurgie Estetica si Microchirurgie Reconstructiva.

Comments are closed.

gdpr-image
Utilizarea acestui site presupune acceptarea termenelor si conditilor, regulilor de preluare a datelor cu caracter cofidential si a politicii de utilizare cookies.
Informatii suplimentare