În fiecare zi, milioane de femei pășesc în lume mai încrezătoare ca oricând, în urma unei intervenții de augmentare mamară. Tot mai multe femei apelează la corecția plastică întrucât sunt nemulțumite de forma sau dimensiunea sânilor, fie în urma unei nașteri, a scăderii bruște în greutate sau pentru că niciodată nu au fost mulțumite de aspectul bustului lor.
Înainte de a apela la o astfel de intervenție însă, trebuie să cunoști câteva elemente importante.
Alegerea acestuia se face împreună cu medicul specialist, în funcție de caracteristicile corpului tău și de aspectul pe care dorești să îl aibă sânii dupa intervenție.
Dar înainte de un consult, ar fi bine să cunoști câteva noțiuni de bază.
Teoretic, există două tipuri principale de implanturi, cele cu ser fiziologic și cele cu silicon. Practic, cel mai des se folosesc cele cu silicon, aceasta fiind varianta modernă cu cele mai multe avantaje. Dar de dragul incursiunii într-o mică lecție de istorie a medicinii plastice, trebuie să știi că implanturile cu ser fiziologic sunt cele care au fost in trecut principala metodă de mărire și remodelare a sanilor. Sunt învelișuri de silicon în care este injectat ser fiziologic după ce sunt introduse și pot fi mărite sau micșorate post-operator. Acestea nu au o senzație naturală la palpare, iar datorită evoluției tehnologice din domeniu, acestea au fost treptat înlocuite de implanturile cu gel siliconic.
Am stabilit așadar că vom opta pentru implanturi cu silicon, iar acum urmează cea mai importantă decizie: rotunde sau anatomice? Aceasta diferențiere face referire la forma finală a implantului, iar decizia depinde de modul în care pacienta vrea să arate la final.
Creează sâni moi, rotunzi și frumos proporționați. Datorită faptului că există o gamă variată de profile și mărimi ale acestui tip de implant mamar, acesta se poate potrivi la aproape orice tip de sân sau corp. E important de știut că implanturile rotunde au un efect pronuntat, deoarece acestea augmentează sânii atât în partea de sus, cât și în cea de jos.
Implantul mamar rotund ți se potrivește dacă:
Este cel care are forma unei lacrimi și este considerat a avea un aspect mai natural. Aceste implanturi sunt concepute pentru a-și menține forma și sunt adesea numite implanturi cu “formă stabilă”. Asta datorită faptului că acest gel de silicon este mai gros decât siliconul din implanturi traditionale rotunde și poate mentine o formă definită.
Folosit inițial pentru operațiile de reconstrucție mamară, în prezent el este des folosit și în operații de augmentare a sânilor și lifting mamar.
Implantul mamar anatomic ți se potrivește dacă:
Acum, probabil ai deja în minte imaginea implantului perfect și ti-ai ales preferatul dintre cele rotunde și cele anatomice. Pornind de la această clasificare, vei afla în urma unui consult că poți alege și textura implantului, profilul și volumul, pentru ca rezultatul să fie perfect.
Pentru mai multe detalii și stabilirea unei programări, îți stăm la dispoziție la numărul de telefon 0722 704 401.