De ce este endoliftingul intervenția preferată a vedetelor?

Tehnicile minim invazive în chirurgia estetică- un nou standard!
2 decembrie 2018
Cum alegi implantul mamar potrivit pentru tine
10 decembrie 2018

Oricât de multe și de bune ar fi cremele de față pecare le folosim, oricât ne-am feri de soare și am încerca să ne protejăm fața, nu putem scăpa de efectele trecerii timpului. Mai devreme saumai târziu, ridurile apar, grăsimease acumulează, iar gușa se observă din profil. Singura modalitate prin care putem scăpa de aceste probleme inestetice este liftingul facial.

Endoliftul 

Este cea mai nouă procedura de îmbunătățire a aspectului feței și al gâtului, dar și cea mai populară în momentul acesta, fiind cunoscut si ca lifting facial cu laser.

De ce să alegi endolift?

Pentru că prezintă o serie de beneficii importante. Se recomandă pentru eliminarea excesului de grăsime la nivelul feței, pentru aspectul de piele lăsată, pentru eliminarea gusei sau a aspectului de bărbie dublă.

Rezultatul: un chip vizibil întinerit, mai suplu și mai bine conturat.

Ce trebuie să știi despre endolift:

În primul rând, endoliftingul este o procedura minim invazivă, care se realizează cu ajutorul laserului (lifting facial cu laser). Procedura presupune introducerea unei fibre optice laser extrem de subțiri sub piele, care, prin mișcări controlate determina un efect instant de tonifiere și lipoliza și redare a fermității zonei. Tratamentul este recomandat pentru față și gușă, având rezultate extrem de bune.

Este o procedură de mare precizie, rapidă, iar timpul de recuperare este extrem de scurt. În funcție de particularitățile fiecărui caz, sunt suficiente una sau două ședințe. Primele rezultate se observă imediat, iar aspectul continuă să se îmbunătățească pe parcursul lunilor următoare intervenției.

În clinica noastră, folosim Laserul EUFOTON SPECTRUM, cel mai mic laser fracționat din lume care încorporează tehnologia fracțională LIGHTSCAN.

Laserul Eufoton face minuni în următoarele situaţii:

• fața cu piele îmbătrânită și laxă, unde laserul EUFOTON va avea un puternic efect de regenerare și ridicare
• remodelare facială cu refacerea liniei mandibulare, a bărbiei și a pomeților
• fața rotundă cu depozite de grăsime, unde se poate reface forma ovală a feței și se pot topi depozitele de grăsime în exces
• bărbia dublă ca urmare a laxității tegumentare și a excesului de grăsime
• piele subțiată și atrofică
• lifting și rejuvenare gât și decolteu.
• tratamentul definitiv al hiperhidrozei
• tratarea granuloamelor provocate de filere
• lipoliză asistată prin laser (corporală și facială)

Efectele laserului, mai exact tonifierea pielii şi redobândirea fermităţii, sunt vizibile imediat. Acţiunea fototermală a laserului din ţesutul subdermal permite rezultate similare comparabile cu metodă chirurgicală, cu un confort mai mare pentru pacient, mai puţin dureros şi fără cicatrici.

Laserul scurtează considerabil durata procedurii, iar efectul este pe termen lung, FĂRĂ REACȚIILE ADVERSE ale tratamentului chirurgical.

Rezultate ale endoliftului:

În prima faza, descărcarea de energie în țesutul subcutanat determina o strângere imediată a țesutului lax și astfel, țesuturile se ridică. În plus, depozitele de grăsime din țesut se diminuează, cu efect de lipoliză și de remodelare și reconturare facială.

Pe termen lung, se obține stimularea fibroblastilor, a celulelor răspunzătoare de producție de colagen și elastină din țesuturi. Acest lucru determină un efect de regenerare a pielii și a țesutului subiacent, pielea având un aspect mult îmbunătățit.

Este important de știut că endoliftingul se poate realiza cu anestezie locală, este o procedura care nu doare și nu necesită spitalizare. Spre deosebire de varianta clasică, laserul nu lasă cicatrici permanente și nu supune pielea unui tratament atât de dur.

Datorită acestor beneficii, devine evident de ce tot mai multă lume optează pentru endolift.

Trăim în secolul vitezei, ne dorim rezultate bune și imediate, iar această intervenție oferă aceste lucruri.

Dacă îți dorești și tu să retușezi anumite aspecte la nivelul feței, contactează-ne pentru o programare la numărul de telefon 0722 704 401.

Maximilian Muntean
Maximilian Muntean
Dr. Maximilian Muntean este absolvent a Facultatii de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca si medic Primar in Chirurgie Plastica, Chirurgie Estetica si Microchirurgie Reconstructiva.

Comments are closed.

gdpr-image
Utilizarea acestui site presupune acceptarea termenelor si conditilor, regulilor de preluare a datelor cu caracter cofidential si a politicii de utilizare cookies.
Informatii suplimentare