Mărirea buzelor cu acid hialuronic. Proceduri și costuri.

Tot ce trebuie să știi despre acidul hialuronic
30 iulie 2018
Ce trebuie să știi despre Blefaroplastia Transconjunctivală Inferioară?
4 septembrie 2018

 Orice femeie își dorește să afișeze o  imagine impecabilă în momentul când este nevoită să participe la un eveniment mai aparte sau să susțină o prezentare importantă din viață profesională. Pornind de la vestimentația abordată, accesoriile sau machiajul, toate aspectele trebuie să fie bine puse la punct și armonizate, tocmai pentru că rezultatul final să fie unul spectaculos. În acest cadru, o problemă care apare adeseori este reprezentată de mascarea zonelor inestetice prezente la nivelul feței.  În acest caz este necesar să se acorde o atenție deosebită buzelor, considerate de către specialiștii în chirurgie punctul central și de interes al feței. Se spune că zâmbetul este cel mai tandru gest al unei femei care le luminează chipul și le face să se aproprie mai mult de cei din jur.

 

O dată cu înaintarea în vârstă, unele doamne și-au pierdut încrederea în sine din cauza unor semne care prevestesc îmbătrânirea. Buzele reprezintă una dintre zonele cele mai vulnerabile care treptat își vor pierde volumul și fermitatea de odinioară, devenind extrem de subțiri. Datorită noilor tehnici de rejuvenare, conturul buzelor este instant redat prin injectarea acestor organe cu acid hialuronic, una dintre cele mai cunoscute și recomandate metode de augumentare.

În timpul efectuării procesului, pacientul se afla în atestezie locală, aplicată înainte cu treizeci de minute pentru amorți zonă. Următorul pas este injectarea propriu-zisă a substanței în piele cu ajutorul unui ac foarte subțire, acțiune care durează aproximativ cinsprezece minute. Medicul specialist va tampona buzele ușor o pungă de gheață pentru a evita un eventual disconfort.

Acidul hialuronic conferă buzelor un aspect mai fresh și sănătos, fiind o substanță care asigură eficiență maximă în remodelarea formei. Se pare că medicii dermatologii îl utilizează de aproximativ douăzeci de ani pentru a corecta ridurile și a înfrumuseța buzele, fiind un aliat de nădejde care păstrează constant apa în țesături.

Există câteva avantaje ale acidului hialuronic care le motivează pe majoritatea femeilor să apeleze cu încredere la substanță miraculoasă. În acest mod, colțurile gurii vor fi ridicate, linia superioară va fi pusă în valoare, iar ambele buze vor beneficia de volum. Ca în orice situație, există și câteva riscuri sau efecte secundare, fiind generate în principal de lipsă de imunitate din corp a celui care solicită acesta intervenție. Se pare că sunt și cazuri rare când după încheierea operației, apar unele vânătăi sau umflături temporare care vor dispărea treptat. Înainte cu câteva zile de începerea tratamentului, medicul va testa dacă viitorul client manifestă alergii la substanță care urmează să fie introdusă în piele. După finalizarea, operației este recomandat ca timp de douăzeci și patru de ore să fie evitat efortul fizic, expunerea la soare sau consumul de alcool.

Efectul persistă între șase-nouă luni, condiție care depinde foarte mult de bunul mers al metabolismului, alimentele consumate, dar și de calitatea acidului utilizat. Dacă pacientul dorește o altă intervenție, cantitatea injectata va fi mult mai mică.

Prețul pornește de la 150 de euro, dar poate să crească în funcție de zonă unde se află clinică, dar și de cerințele pacientului. Acesta nu este prestabilit până când medicul va decide care este cantitatea indicată ce va conferi persoanei buze cărnoase și atractive.

În final, dorim să specificăm un lucru esențial: mereu este indicat să se mențină limita bunului simț pentru a da naștere unui aspect cât mai plăcut și natural al buzelor. Scopul tehnicii prezentate este de a înfrumuseța chipul prin reconstrucția decentă a buzelor.

Pentru mai multe despre procedura și preț injectare cu acid hialuronic puteți să ne contactați la numărul de telefon 0722 704 401.

Maximilian Muntean
Maximilian Muntean
Dr. Maximilian Muntean este absolvent a Facultatii de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca si medic Primar in Chirurgie Plastica, Chirurgie Estetica si Microchirurgie Reconstructiva.

Comments are closed.

gdpr-image
Utilizarea acestui site presupune acceptarea termenelor si conditilor, regulilor de preluare a datelor cu caracter cofidential si a politicii de utilizare cookies.
Informatii suplimentare