Procedura de marire buze realizata pentru un aspect subtil

Cum sa mentii rezultatul unui lifting facial sau lifting gat pentru mai mult timp
3 martie 2020
Lifting Facial Chirurgical vs Lifting facial non invaziv
4 aprilie 2020

O procedura din ce in ce mai des ceruta de persoanele care doresc sa isi imbunatateasca frumusetea si look-ul, injectarea de acid hialuronic. Acest tip de tratament ajuta o multitudine de persoane din jurul lumii sa ajunga la buze frumoase, mari, forme ale zeitei Aphrodita. 

Interventia de marire buze cu acid hialuronic se realizeaza pentru a obtine un look sexy, provocator ce starneste dorintele persoanelor din jur si care ajuta persoana care isi realizeaza acest tip de injectare cu acid hialuronic sa se priveasca cu ochi mai buni, dar si sa isi creasca propria incredere in sine si stima de sine. 

Procedura de marire buze nu este singura procedura ce presupune injectarea cu acid hialuronic, insa deseori devine una dintre cele mai vizibile proceduri, in special cand forma buzelor a fost cu mult mai mica inainte de procedura. De asemenea marirea buzelor este tratamentul cel mai folosit printre mileniali, in ultima vreme remarcandu-se tot mai multe persoane care apeleaza la aceasta procedura.

Un efect nedorit in astfel de cazuri este infatisarea falsa si extrem de evidenta si la multe dintre persoane, glume pe seama acestor efecte pot descuraja o persoana sa isi infrumuseteze lookul. Aceste glume apar datorita faptului ca procedura de injectare de acid hialuronic este deseori realizata de oameni neprofesionisti si fara experienta care nu stiu sa aplice acidul hialuronic intr-un mod subtil si elegant. 

Este foarte important ca aspectul final dupa o procedura de marire de buze sa fie unul extraordinar, ba chiar fantastic si unul care sa para natural si sa nu ramana persoana cu unele urme sau efecte nedorite. De aceea este important sa urmezi cateva sfaturi atunci cand te decizi sa iti maresti buzele si sa iti injectezi acid hialuronic in buze. 

In primul rand nu oricine intelege nevoia de a iti insera acid hialuronic insa fiind un mediu prosper apar si situatii in care persoana care iti realizeaza insertia de acid hialuronic in buze este complet neprofesionala. Atunci cand alegi cine iti va infrumuseta buzele trebuie sa alegi o clinica, un medic, un specialist care va putea sa iti demonstreze exact ceea ce poate sa faca. 

Doar pentru ca sunt multe clinici care ofera astfel de servicii nu inseamna ca este ceea care ti se potriveste. Preturile mult prea mici sunt un factor al faptului ca serviciile oferite nu sunt foarte bune sau de calitate, astfel ca exista riscul ca dupa injectarea de acid hialuronic buzele tale sa arate ciudat si sa fie nevoie de o reinjectare destul de timpurie dupa. 

Este necesar ca persoana care se ocupa de injectarea de acid hialuronic sa aiba certificarea necesara pentru a iti realiza o astfel de procedura si pentru a iti mari buzele. O diploma simpla nu este dovada ca acea persoana chiar iti intelege nevoile, ci mai degraba ca este o persoana doar care stie sa injecteze pentru a introduce acid hialuronic. 

Persoana care iti realizeaza procedura de marire de buze trebuie sa inteleaga anatomia fetei si felul in care functioneaza fata si cum ar trebui sa aiba aspectul o fata cu acid hialuronic si fara acid hialuronic. 

In timpul consultatiei adreseaza-i specialustilui cat mai multe intrebari despre ceea ce presupune injectarea de acid hialuronic, despre ce sfaturi sa urmezi dupa o astfel de procedura. Urmareste-i reactia, aceasta persoana trebuie sa fie sigura pe informatia care ti-o ofera si este foarte important ca tu sa intelegi exact ceea ce iti explica persoana care iti mareste buzele. 

De asemenea spatiul in care se petrece consultatia si analiza buzelor tale trebuie sa fie un spatiu in care te simti in siguranta, un spatiu curat si steril si un spatiu in care poti vedea ca ti se injecteaza acidul hialuronic. 

Sa ai o conversatie deschisa cu medicul care iti va realiza procedura de marire buze astfel incat sa nu existe surprize neplacute pe parcurs, in timpul consultatiei ai dreptul sa ii ceri doctorului poze cu alti pacienti ce au ales sa le fie injectat acid hialuronic.

Pozele de dinainte si dupa sunt foarte importante, pune intrebari despre acei pacienti, varsta, meserie, de ce au dorit sa isi mareasca buzele, daca au fost multumiti sau nu de aceasta alegere, daca au revenit pentru alte proceduri. 

In acest fel capabilitatea si indemanarea medicului iti va fi demonstrata si aratata prin poze, asta in special si in cazul in care doresti sa vezi persoane de varsta ta ce au apelat la mana lui. Rezultatele acelor persoane vor fi cel mai probabil si rezultatele tale astfel ca dorinta ta de a iti marii buzele si a iti infrumuseta intr-un mod cat mai natural look-ul devine reala. 

Tu ce intrebari ai despre injectarea de acid hialuronic pentru marire buze? 

Maximilian Muntean
Maximilian Muntean
Dr. Maximilian Muntean este absolvent a Facultatii de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca si medic Primar in Chirurgie Plastica, Chirurgie Estetica si Microchirurgie Reconstructiva.

Comments are closed.

gdpr-image
Utilizarea acestui site presupune acceptarea termenelor si conditilor, regulilor de preluare a datelor cu caracter cofidential si a politicii de utilizare cookies.
Informatii suplimentare